COMUNICACIÓ DIGITAL I XARXES SOCIALS


Amb Amel Labdouni

Possibilitat d’altres horaris

Utilitzes les xarxes socials i t’agradaria optimitzar-ne l’ús?
Tens un negoci i el vols potenciar en l’àmbit digital?
Vols entendre com funciona la comunicació online?

Doncs aquest és el teu curs! Vine a obrir portes!

  • Aprendrem ​a conèixer la importància de la bona gestió de la comunicació en les xarxes socials. Així com crear una bona estratègia digital i un pla de comunicació personalitzat.
  • Descobrirem​ els nous conceptes i professions de l’era digital.
  • Parlarem sobre comunicació efectiva, inclusiva i professional, els tipus de llenguatge en l’entorn virtual, com escollir en quines xarxes socials tenir presència, posicionament (SEO i SEM), hashtags i etiquetes, gestió d’imatge corporativa, personal branding, storytelling, privacitat, gestió de la informació així com temes d’actualitat en l’entorn digital.
  • Buscarem els elements clau per crear bon contingut i poder portar a la pràctica un pla de comunicació online original i adaptat a cada xarxa social.
  • Compartirem​ coneixements de forma divertida i utilizant diversos llenguatges.


Adreçat a persones que ja utilitzen alguna xarxa social i en volen potenciar el seu rendiment.

Imparteix: Amel labdouni  /  679771759  /amel@cultural-lab.com  

INSCRIPCIÓ OBERTA

Sóc l’Amel, nòmada digital i apassionada de la comunicació i la gestió cultural. Vaig estudiar comunicació quan tot just el 2.0 començava i des de llavors no he parat de formar-me.
Penso que la manera que tenim d’expressar-nos és clau per a crear la nostra realitat, perquè el que no es comunica no existeix. Practico la vida slow i m’agrada acompanyar a les persones a desenvolupar els seus projectes.