Publicat el

Coneix millor què és Río Abierto

“Según te mueves cambian tus pensamientos y emociones”.

Un titular contundent que obre l’entrevista de la Contra de la Vanguardia a Graciela Figueroa, ballarina, coreògrafa i terapeuta psicocorporal uruguiana, gran referent del mètode Río Abierto en l’actualitat.

A partir d’aquest setembre s’incorpora la Marta Pineda a l’equip de La Placeta, oferint dos grups de Río Abierto. Avui et volem compartir una mica de material per a que puguis fer-te una idea de com seran aquestes classes i si són el que estàs buscant.

Río Abierto és un sistema de teràpia psicocorporal que utilitza el moviment expressiu, el massatge i la meditació com a eines per al desenvolupament harmònic de l’ésser humà. Va néixer fa més de 45 anys a Argentina, i actualment compta amb una xarxa de facilitadors i practicants extesa per 11 països al llarg del planeta.

En aquest primer vídeo hi trobaràs més imatges que paraules, i et servirà per palpar com és una sessió de Río.

Aquest segon vídeo és una entrevista on Graciela relata part de la seva trajectòria i explica de manera molt senzilla què és i per a qui és Río Abierto. És en portugués-uruguaià i s’entén perfectament 😉

I per acabar et compartim l’enllaç a l’entrevista que li van fer a La Contra i que t’esmentàvem a l’inici del post. Pots anar-hi des d’aquí.