sala blanca

Per a activitats corporals, xerrades, reunions i exposicions. Espai de 50 m2 diàfans, amb sortida al pati. El terra és de ciment pulit amb calefacció radiant. Es pot cobrir amb moqueta. Equip de so i material: màrfegues, mantes, cadires…

sala fusta

Per a activitats corporals, xerrades, reunions i exposicions. És un espai càlid de 50 m2 diàfans, amb terra de parquet i calefacció radiant. Disposa d’equip de so i material divers: màrfegues, mantes,  cadires…

sala teràpies

Una sala acollidora i comfortable, perfecta per treballs terapèutics individuals o en petit grup. Condicionada amb 2 espais: un amb cadira i taules i un altre amb catifes, matalassos a terra i coixins. Ben il·luminada durant el dia i equipada amb una suau i acollidora llum ambiental. Calefacció i ventilació natural.

sala massatges

Cabina per a teràpies individuals. Un espai íntim equipat amb camilla per a massatges i tractaments corporals. Calefacció i ventilació natural.

sala creativa

Ideal per a les activitats que necessiten taules i cadires: escriptura creativa, poesia, dibuix i pintura, costura, etc…
Com a membre de l’associació, pots fer servir aquest espai sempre que estigui lliure per venir a treballar o crear. Informa-te’n.

cuina

A La Placeta hi ha una gran i preciosa cuina on treballar amb amplitut i comoditat. A més de programar-hi classes i tallers, també està a disposició dels socis i sòcies que volen venir a utilitzar el material que hi ha: receptes, ingredients i utensilis d’ús compartit, etc…
Informa-te’n.

biblioteca

Tenim una biblioteca amb més de 500 llibres i un racó de lectura molt còmode, moblat amb sofàs i butaques. Aquest espai està obert per als socis i sòcies de La Placeta cada dia de dilluns a divendres.
Informa’t dels horaris i les condicions per accedir-hi.

exteriors

Per prendre la fresca, per reunir-nos a fer-la petar amb un tè a la mà o per celebrar-hi esdeveniments culturals i trobades gastronòmiques. Els exteriors de La Placeta són la cirereta del pastís de la casa.

Necessites un espai

on programar la teva activitat?

Ets un/a professional i necessites un espai on programar tallers, classes regulars o realitzar les teves teràpies?  Els diversos espais de La Placeta són ideals per acollir-te a tu i els teus clients.

Has de fer una trobada, reunió o celebració i voldries fer-la un espai ben especial? Vine a conèixer els diferents racons de La Placeta: sales diàfanes clares i acollidores, cuina, terrassa i molt més al cor de l’Empordà.

Truca i en parlem: