Ioga Integral

Amb Xavi Punsola

Pots combinar 2 classes de Ioga Integral o bé Ioga Integral + Hatha Vinyasa

Sessions adreçades a gent de totes les edats que busqueu un ioga profund, que us faci connectar amb la vostra essència, amb ganes de jugar amb el cos des del nen/nena interior per anar desintegrant lentament totes aquelles capes i bloquejos fisics-emocionals que heu anat construint al llarg de la vida.

  • Si sents que et manca l’energia, aquella sensació que en la teva vida t’estàs perdent quelcom important i vols recobrar el sentit d’allò que fas.
  • Si sents que ja no controles les emocions i només trobes possibles solucions fora de tu. Si fa temps que no balles, cantes, jugues, respires amb tot el teu potencial i has perdut la consciència plena a causa d’una vida lineal.
  • Si tens ganes de despertar tot el teu potencial i descobrir d’una vegada qui realment ets.

En aquestes classes prenem com a base el Hatha Ioga, pensat per despertar de nou, reconnectar amb la respiració, descobrir tot el teu potencial energètic i desbloquejar el cos a traves de danses i exercicis dinàmics (Karanes) i el cor a través del cant de mantres i pràctiques de meditació guiada. 

Aquest ioga busca augmentar el nostre nivell de consciència a partir del treball de postures estàtiques on descobrim els diversos nivells de profunditat als que podem arribar a través de l’atenció plena.

Més info: 646 049 715 · xavipunsola@gmail.com www.xavierpunsola.com

INSCRIPCIÓ OBERTA

  • Responsable de la recollida de dades: Associació Cultural La Placeta
  • Finalitat: gestionar la teva consulta.
  • Legitimació: el teu consentiment
  • Destinataris: el meu proveïdor de hosting és Cdmon.
  • Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.

Em dic Xavier Punsola Izard. Un dia el Ioga va eclipsar la meva vida i em vaig entregar a un treball de transformació que encara dura. Instructor i professor de ioga busco compartir la meva passió amb tot aquell que se li acudeixi apropar-se, i feliç que cada cop sigueu més. M’encanta veure com la gent redescobreix la respiració, connecta amb el seu cos sense forçar i gaudeix d’uns instants de silenci sense distraccions.