MEDITACIÓ

Amb Marta Carvalho

Dilluns de 8:30 a 9:45

 

Un espai on explorarem a partir de diferents dinàmiques l’estat de presència en l’Aquí i Ara, portant la nostra atenció al moment present i observant tot el que allí sorgeix.

Generalment la nostra Atenció està enfocada en el mental, amb el qual ens identifiquem. En aquestes trobades aprendrem a portar la Atenció cap al cos, cap a les sensacions, a identificar sensacions, emocions i tipus de pensaments i a acollir-ho tot, sense anàlisis ni judicis.

Un viatge cap a l’auto coneixement i l’acceptació de la nostra naturalesa, cultivant una actitud de testimoni, d’observador/a que reconeix el que hi ha i ho acull sense rebuig ni aferrament permetent que es mostri la naturalesa canviant de la Vida.

Començarem aquestes trobades amb diferents propostes d’escalfament per portar el cos-ment al present i preparar-nos per la meditació.

“La meditació ens ensenya, entre d’altres coses a deixar anar i mantenir-nos centrats enmig dels canvis… La clau d’aquesta manera interior de practicar és l’escolta atenta  i l’atenció conscient del nostre entorn, dels nostres cossos, de les nostres ments, dels nostres cors i d’allò que ens envolta…” (Jack Kornfield)

Més info a: futurartnou@gmail.com | 637 37 27 20 (Marta) | www.martacarvalho.net

INSCRIPCIÓ OBERTA

Marta Carvalho. Després d’alguns anys enfocada en el món de l’Art, a causa d’una crisi personal, comença a introduir-se en el món de la dansa i les teràpies. Es forma per lliure amb diferents professors/res de dansa contemporània i improvisació i paral·lelament realitza les formacions de Quiromassatge, Facilitadora del Método Holístico d’Autoconciència, i Teràpia Biodinàmica Craneosacral. Actualment treballa en diferents espais com a massatgista i terapeuta de Biodinàmica Craneosacral i oferint espais de meditació on explorar la Presència.