EL NIU D'ART - Espai de creació artística per infants

Descripció

El Niu és un espai.

Un espai cuida’t que acull a l’infant tal com és i li facilita la gestació d’allò que li és més propi: la seva capacitat de crear.

Si li donem espai, l’infant juga, sent, s’emociona i inventa; busca, troba i comparteix d’una manera autèntica i única en ell/a mateix/a.

En aquest sentit, els llenguatges artístics obren un ventall infinit de possibilitats d’expressió, creació i comunicació. Disposaran d’una sala per dansa i música; un altra per dibuix i pintura; i un exterior per la instal.lació i escultura.

Amb temps, l’infant va trobant la seva manera d’estar i de fer en les seves creacions, augmentant així la seva confiança i autoestima.

Alimentant les seves capacitats creadores naturals, reforcem les seves capacitats d’anar construint i reconstruint la seva pròpia història de vida.

Objectiu principal

Oferir un espai-temps de qualitat perquè l’infant pugui ser ell/a mateix/a i connecti amb les seves pròpies capacitats creadores.

Metodologia

  • Grup reduït (10 màx.)
  • L’infant al centre del seu propi procés de creació
  • Acompanyament individualitzat
  • Combinació de propostes de creació lliure amb propostes grupals
  • Espais de creació diferenciats: sala d’arts escèniques, sala de dibuix i pintura, sala d’escultura i instal·lació
  • Learning by doing
  • Reunions amb les famílies a l’inici i al final del procés

 Destinataris:  infants de 4 a 7 anys

Horaris   

Del 2 al 30 de juliol. 

Dimarts, Dimecres i Divendres, de 9:30h a 13h

Preus

Complet: 227€

Parcial (2 setmanes a triar): 136€

Descompte germans: 10%

 Informació/Inscripcions

apratsbertomeu@gmail.com

Tlf. 692 386 636

FORMULARI-INSCRIPCIONi

Álvaro Prats Bertomeu
 
Art/Dansaterapeuta. Membre de l’Associació Professional d’Artterapeutes Grefart. Creador independent, performer, actor i ballarí. Professor de dansa-teatre, performance art i formador en arts aplicades. Col·laborador del Màster Integratiu en Artteràpia de Grefart i la UdG. Graduat en Filosofia i Antropologia. Format en Arts Escèniques amb diferents mestres del Regne Unit. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Màster en Artteràpia per la UVic. 

Marta Carvalho Vendrell

Historiadora de l’Art i terapeuta, ha impartit classes de dansa i moviment amb infants. Apasionada de l’Art i la creació, sempre ha sentit l’impuls d’apropar l’experiència creadora a les persones, entenent aquesta com una gran eina d’autoconeixement, integració i transformació personal.