Osteopatia bioenergètica i teràpia psicocorporal

T’ofereixo un espai d’acompanyament terapèutic, de consciència i integració amb tu mateix/a a través d’un enfocament psicocorporal. La paraula, el massatge, l’osteopatia bioenergètica i diferents eines psicocorporals, ens ajudaran  en la integració del teu cos, la teva ment i les teves emocions, per tal de posar més claredat i sanació al teu moment vital.

Les sessions tenen una durada de 1.30h i poden plantejar-se com a sessions puntuals o d’acompanyament en un procés personal, segons la teva necessitat.

Més info: info@martapineda.org | 628 029 828 | www.martapineda.org

Psicòloga. Osteòpata bioenergètica cel·lular. Terapeuta Psicocorporal i facilitadora del Sistema Rio Abierto. Col·laboradora docent a l’equip de Rio Abierto Catalunya.
Des d’una certesa profunda, decideixo emigrar a Uruguai, per aprofundir en la formació de Rio Abierto. És a Montevideo on  inicio el meu camí coordinant grups de moviment expressiu amb adults i infants en diferents projectes de l’àmbit social. Sento que cada cos  té una història de vida que explicar a través del moviment i només cal escoltar, oferir l’espai i acollir incondicionalment tot allò que necessita ser expressat.
Actualment facilito sessions  de moviment expressiu per adults i realitzo acompanyament en processos  individuals des del massatge, l’osteopatia i la teràpia psicocorporal.