Reflexologia

Una teràpia mil·lenària, natural i curativa

Amb la Reflexologia Orgànica i Psico-emocional hi ha un treball profund d’escolta al cos, els seus símptomes i les emocions. Donant pas a uns Massatges amb conciència, respecte i tacte. 

Desde la reflexologia i el massatge es descobreixen i s’alliberen punts reflexes on la persona necessita equilibri. Amb delicadesa i amor, sense forçar el ritme del propi cos, despertant l’energia curativa que tots i totes portem dins. Grans i petits.

Amb la reflexologia i el massatge per adults

La teràpia consistirà en activar i reforçar el sistema inmunitari, relaxar i baixar l’energia de  la ment. Tots sabem que estem interelacionats igual que el nostre propi cos, ment, emocions… no van separats. Estan units.

Amb la reflexologia i el massatge infantil

A través de dinàmiques de joc, es donen eines a les families per tractar i entendre diferents símptomes i en diferents etapes dels nadons i infants, creant un vincle més efectiu, de calma i relax

En una 1ª teràpia:

 • El ritme del sistema nerviós (estrés, ansietat…) s’afluixa
 • S’activa i reforça el sistema inmunitari                             
 • En desbloquejar la tensió eliminem toxines, activem el sistema circulatori i limfàtic, augmentem les defenses (sistema inmunitari) i equilibrem l’energia  i temperatura del cos
 • Ofereix  l’oportunitat de modificar positivament diferents procesos de malaltia. Anant a trobar (cadascú al ritme que necessiti i pugui integrar) l’arrel dels símptomes que es manifesten.  Es dóna pas a l’exploració de les pròpies emocions i deixar-les fluir.

   

  IMPORTANT: L’actitud i estat d’ànim canvia, clau bàsica per obrir pas a un estat global de la persona més sa i conscient, psíquic, físic i emocional.

   

Pots escollir entre:

 • Reflexologia i massatge de peus (podal)
 • Reflexologia i massatges facial i mans
 • Reflexologia i massatge cos sencer
 • Reflexologia i massatge  zones concretes: esquena, cames…

Pots concertar la teva visita contactant a: 677 022 280 · Encarni

Encarni Grabalosa Comas. Desde sempre m’ha apassionat el contacte amb les persones i sobretot, el contacte amb tacte. Especialment el contacte amb els peus  que ens conecta amb la terra.
Els peus són i funcionen com a grans reguladors de tots els sistemes del nostre cos. A través de la reflexologia i el massatge acompanyo a trobar i sentir més pau. Així tenir més  vincle i consciència amb el propi cos, ment i emocions.

Reflexòloga per adults. Formada per Josep Dubé · Escola de Salut l’Alba. Reflexòloga infantil. Formada per Bibiana Carrasco, Dra en cirurgia pediàtrica i Reflexòloga Infantil · Hospital St Joan de Déu. Reflexologia Osteopàtica. Formació continuada amb Florence Cohen. Promotora de la Reflexologia Osteopàtica. Membre de l’Associació EDIRefleX. Estudi i difusió de les Reflexologies.