YIN YOGA

El Yin Yoga és una pràctica suau apta per a tothom que ens permet gaudir de la quietud, alliberar tensions i connectar amb un mateix/a des de la calma.

Actualment vivim en un món molt accelerat, molt “yang”. Per això és important cultivar pràctiques que ens ajudin a baixar revolucions i nodrir la nostra part més “yin”.

 

 

Com ho fem?

Seguint la teoria dels meridians i dels 5 elements de la Medicina Tradicional Xinesa, treballarem el nostre cos i la nostra ment a través de postures passives de yoga, moviment / respiració conscient i meditació mindfulness. 

D’aquesta manera, intentarem harmonitzar i equilibrar el nostre Chi (energia vital), connectant-nos amb els ritmes naturals que ens envolten, com són les estacions de l’any o bé el cicle lunar.

A nivell anatòmic, ens centrarem en la salut de les articulacions i del teixit connectiu del nostre cos (fàscia, lligaments i tendons) així com també dels nostres òrgans.

Et convido a trobar un espai per a tu, per a cuidar-te. Per a connectar i conèixer amb quietud, calma i respecte el teu cos i ment.

Horaris i quotes

  • Cada dimarts de 19 a 20,30h
  • Preu una classe: 12
  • Preu mensual 4 classes: 40€ (10€ la classe)
  • CLASSE DE PROVA: dimarts 28 setembre de 19 a 20,30h

Contacte i inscripcions

Elisabet Olle Vila
625 347 607
movesforfreedom@gmail.com
Instagram: @movesforfreedom